Huur per uur

Levert aan bedrijven en particulieren

Vragen? Bel of app direct 06-50 29 44 40

Huur per uur

Levert aan bedrijven en particulieren

Vragen? Bel of app direct 06-50 29 44 40

Image
Image
Image
Image

20 meter knik-arm-hoogwerker

Diesel:

Deze diesel knikarmhoogwerker heft een werkhoogte van 21 meter en een maximale reikwijdte van 12,5 meter. Daarnaast is deze Genie diesel knikarmhoogwerker uitgevoerd met een generator en een grote werkbak van 2,4 meter. Dankzij het hefvermogen van 227 kg en de vloerhoogte van bijna 19 meter is de Genie Z62/40 uitermate geschikt voor schilderwerkzaamheden en gevelbewassing.

Hybride:

De Nifty lift HR21 is een hybride knikarmhoogwerker: de machine is zowel elektrisch als op diesel aangedreven. Het accupakket van de te huren knikarmhoogwerker laadt bij als de dieselmotor draait. Dankzij deze unieke accu’s kan er buiten gewerkt worden met een extreem laag brandstofverbruik!

Knikarmhoogwerker met een laag gewicht en compacte afmeting

Binnen kan de knikarmhoogwerker volledig elektrisch draaien. Met een laag eigen gewicht van 6640kg, een compacte afmeting en non-marking banden is dit de perfecte hoogwerker voor zowel binnen als buitenklussen.

Volledig elektrisch:

De Zoomlion ZA20JE is een elektrische knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 21,50 meter en een hefvermogen van 250 kilogram.

Dankzij het unieke energiebeheersysteem heeft de batterij een langere looptijd: hierdoor kunnen uw werkzaamheden sneller worden afgerond, zonder te wachten totdat deze elektrische hoogwerker weer door kan!

Offfff, deze Manitou 220 ATJ-E

De 4×4 hoogwerker die volledig elektrisch tot wel twee werkdagen met één acculading kan werken. Door de knikschuifarm constructie is de machine niet alleen compact maar heeft deze ook een groot bereik. Namelijk een werkhoogte van 20 meter, een reikwijdte van ruim 11,5 meter en een hefvermogen van 230 kg. Uniek in zijn klasse en in Nederland.

Volledig elektrisch

De 20 meter zelfrijdende 4×4 accu knikschuifarm hoogwerker is volledig elektrisch en daarmee emissievrij. Steeds vaker is een emissievrije machine nodig om bepaalde projecten te mogen uitvoeren. Door de inzet van deze machine is die beperking geen probleem en werk je vervolgens efficiënt op hoogte. Door de sper op de spiderassen, kun je ook in moeilijk terrein werken.

Image

Specificatie:


  • Werkhoogte: 20 meter
  • Zijdelings bereik: 13 meter
  • Gewicht werkbak: 227/225/200 kg
  • Zowel diesel/hybride/vol elektrisch

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?

CONTACTGEGEVENS

OSWALDS Verhuur

Dovenetelstraat 9 
6991VS Rheden

Telefoon: +31 6-502 944 40 
E-Mail: info@oswaldsverhuur.nl
KvK: 83315616

MEEST BEZOCHT

Verhurend Nederland
Normec VCA

VOLG ONS OP