Huur per uur

Levert aan bedrijven en particulieren

Vragen? Bel of app direct 06-50 29 44 40

Huur per uur

Levert aan bedrijven en particulieren

Vragen? Bel of app direct 06-50 29 44 40

Image
Image
Image

15 meter knik-arm hoogwerker

 

  • Diesel:

15m JLG knikarmhoogwerker diesel huren? De JLG 450 AJ is een diesel aangedreven knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 15,77 m. Met een knikarmhoogwerker bent u vanwege de knik in de mast heel wendbaar, om met name lastige obstakels te kunnen overbruggen. De korf van deze machine kan maximaal belast worden tot 250 kg. Dit is inclusief bediener en bijvoorbeeld gereedschap. De 4×4 aandrijving maakt het mogelijk om ook klussen uit te voeren op ruw terrein. Uiteraard wilt u ook de meeste duurzame optie als u een hoogwerker gaat huren. De meest recente modellen zijn uitgevoerd met een EU Stage V diesel motor en voldoen daarmee aan de strengste emissie-eisen.

  • Hybride:

De Niftylift HR15 is een volledig hybride knikarmhoogwerker met 4WD aandrijving. De Niftylift HR15 kan materialen naar een werkhoogte van 15,6 meter brengen en heeft een reikwijdte van 9,4 meter. De hybride hoogwerker technologie zorgt ervoor dat de diesel motoren de accu's opladen terwijl de knikarmhoogwerker in gebruik is. Dit betekent dat de accu's in theorie nooit meer geladen hoeven te worden.

  • Elektrisch:

Met de Manitou 150 AETJ-C kniktelescoophoogwerker kom je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plaatsen op hoogte. De maximale werkhoogte is 15 meter. De voordelen van een 100% elektrische kniktelescoophoogwerker zijn o.a. dat deze in bijvoorbeeld een bedrijfshal gebruikt kan worden maar ook in de buitenlucht naast een school. Dit omdat de Manitou 150 AETJ-C kniktelescoophoogwerker geen lawaai maakt. Verder werkt deze hoogwerker helemaal emissievrij.

Image

 

Specificatie:

 

  • Maximale werkhoogte: 15 meter
    Maximale reikwijdte: 9 meter

 

 

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?

CONTACTGEGEVENS

OSWALDS Verhuur

Dovenetelstraat 9 
6991VS Rheden

Telefoon: +31 6-502 944 40 
E-Mail: info@oswaldsverhuur.nl
KvK: 83315616

MEEST BEZOCHT

Verhurend Nederland
Normec VCA

VOLG ONS OP