Huur per uur

Levert aan bedrijven en particulieren

Vragen? Bel of app direct 06-50 29 44 40

Hoogwerker huren in Amsterdam

Huur per uur

Levert aan bedrijven en particulieren

Vragen? Bel of app direct 06-50 29 44 40

Hoogwerker huren Amsterdam - Complete oplossingen bij Oswalds Verhuur

Bent u op zoek naar hoogwaardige hoogwerker verhuur in Amsterdam en omgeving? Zoek niet verder, Oswalds Verhuur helpt u verder.

Oswalds Verhuur biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers voor verschillende toepassingen, inclusief vrachtauto hoogwerkers, autohoogwerkers, tractorhoogwerkers, knik-arm hoogwerkers, spinhoogwerkers en rechte telescoophoogwerkers.
Met onze professionele diensten en diverse hoogwerkerformaten zorgen we ervoor dat u elke klus op hoogte efficiënt en veilig kunt uitvoeren.

Verscheidenheid aan hoogwerkerformaten en types

Bij Oswalds Verhuur begrijpen we dat elke klus uniek is en specifieke apparatuur vereist. Daarom bieden we een breed scala aan hoogwerkerformaten en types die aan uw eisen voldoen:

 • Huur vandaag nog een hoogwerker in Amsterdam welke geschikt is voor uw klus- of project. Oswalds Verhuur helpt u graag verder tegen scherpe tarieven.

 • Vrachtauto Hoogwerkers: Onze vrachtauto hoogwerkers met machinist zijn beschikbaar in verschillende formaten, variërend van 30 tot 75 meter. Deze hoogwerkers bieden een uitstekend bereik en zijn ideaal voor grootschalige projecten die een grote werkhoogte vereisen.

 • Autohoogwerkers: Onze autohoogwerkers zijn perfect voor situaties waarbij mobiliteit en snelheid van essentieel belang zijn. Met formaten variërend van 22 tot 33 meter, kunnen deze hoogwerkers met een B-rijbewijs worden bestuurd, wat het gemakkelijk maakt om door de stad te navigeren.

 • Tractorhoogwerkers: Onze unieke tractorhoogwerkers bieden een flexibele oplossing met formaten variërend van 16 tot 30 meter. Ideaal voor projecten in moeilijk bereikbare gebieden en ruw terrein.

 • Knik-Arm Hoogwerkers: Voor precisiewerk op hoogte bieden onze knik-arm hoogwerkers formaten variërend van 12 tot 28 meter. Deze hoogwerkers zijn geschikt voor het bereiken van lastige posities met hun veelzijdige articulatie.

 • Spinhoogwerkers: Onze spinhoogwerkers zijn ontworpen voor maximale wendbaarheid in beperkte ruimtes. Met formaten van 14 tot 36 meter zijn ze ideaal voor stedelijke omgevingen.

 • Rechte Telescoophoogwerkers: Met formaten variërend van 16 tot 40 meter bieden onze rechte telescoophoogwerkers indrukwekkende verticale bereiken voor diverse werkzaamheden.

Waarom kiezen voor Oswalds Verhuur?

Bij Oswalds Verhuur streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 • Professioneel Team: Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste hoogwerker voor uw behoeften.

 • Veiligheid Voorop: Alle hoogwerkers zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om een veilige werkomgeving te garanderen.

 • Flexibele Huuropties: Wij bieden flexibele huuropties aan die aansluiten bij uw planning en projectduur.

 • Transport en Ondersteuning: Wij bieden transportdiensten aan om de hoogwerker naar uw locatie te brengen en één vast contactpersoon staat tot uw beschikking tijdens de huurperiode.

 • Toegewijd aan Kwaliteit: Onze hoogwerkers worden regelmatig onderhouden en zijn van de hoogste kwaliteit om optimale prestaties te garanderen.

Neem contact op voor hoogwerker verhuur in Amsterdam

Of u nu een vrachtauto hoogwerker, autohoogwerker, tractorhoogwerker, knik-arm hoogwerker, spinhoogwerker of rechte telescoophoogwerker nodig heeft, Oswalds Verhuur heeft de oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor hoogwerker verhuur in Amsterdam en de rest van Nederland.

Wij zijn er trots op om uw partner te zijn bij het bereiken van hoogtes die voorheen onbereikbaar leken.

Een vrachtwagen hoogwerker met machinist huur je eenvoudig en snel bij Oswalds Verhuur. Ons assortiment bestaat uit vrachtwagen hoogwerkers van 30 tot maar liefst 75 meter.
Een autohoogwerker huur je eenvoudig en snel bij Oswalds Verhuur. Ons assortiment bestaat uit autohoogwerkers van 22 tot maar liefst 33 meter én te besturen met een B-rijbewijs.
Uniek maar daardoor zeker niet minder praktisch! De tractorhoogwerker. Te huur bij Oswalds Verhuur in de maten 16 meter tot en met 30 meter. In te zetten op ieder project.
Perfect voor de glazenasser, installateur, hoveniers of voor wie dan eigenlijk ook. De knikarm hoogwerkers zijn bij ons te huur in de formaten 12 tot en met 28 meter. Snel geleverd tegen zeer gunstige tarieven!
Wij bieden diverse modellen spinhoogwerkers aan met een werkhoogte van 14, 15, 17, 18, 19, 20, 23, 26, 30, 33 en 36 meter. De 33 meter machine heeft ook nog eens een horizontale reikwijdte van 16,5 meter.
Mooie voorbeelden van de toepasbaarheid van de telescoophoogwerker zijn glasbewassing van gebouwen, snoeiwerkzaamheden langs wegen. Zolang er een harde ondergrond is kunt u optimaal profiteren van de grote reikwijdte.
DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?

CONTACTGEGEVENS

OSWALDS Verhuur

Dovenetelstraat 9 
6991VS Rheden

Telefoon: +31 6-502 944 40 
E-Mail: info@oswaldsverhuur.nl
KvK: 83315616

MEEST BEZOCHT

Verhurend Nederland
Normec VCA

VOLG ONS OP